Van Bruchem

Al meer dan 100 jaar uw partner in renovatie!

Vind een deur

Geavanceerd zoeken

Offerte aanvragen?

Klik hier

Bewonersmanagement

Bewoners staan bij ons centraal

Van Bruchem hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom beschouwen wij uw klant als onze eigen klant. Want u als opdrachtgever bent (vanzelfsprekend) pas tevreden als uw klanten, de bewoners, dit ook zijn. Daarom ontwikkelden wij het concept Bewonersmanagement. Met onze persoonlijke en professionele service betrekken wij de bewoners bij het gehele renovatietraject.

Bewonerstelefoon

Speciaal voor de bewoners is de bewonerstelefoon beschikbaar. Dit betekent dat bewoners rechtstreeks met ons contact op kunnen nemen voor vragen en/of opmerkingen. Ons klantvriendelijke telefoonteam staat de bewoners graag te woord. 

Samenwerken

Een nieuwe deur of een nieuw raam zorgt veelal voor comfortverbetering van de woning. Het resulteert in een betere isolatiewaarde waardoor tocht en kou tot de verleden tijd behoren. De montage zorgt echter voor ongemak voor de bewoners. Wij streven er naar om dit snel en met de minste overlast voor de bewoners, en ook de overige betrokken partijen zoals de woningbouwverenigingen, onderhoudsbedrijven en aannemers, af te handelen. Door zelf in gesprek te gaan met de bewoners en in overleg met u en de bewoners de afspraken te maken, wordt de overlast tot een minimum beperkt.