Van Bruchem

Al meer dan 100 jaar uw partner in renovatie!

Vind een deur

Geavanceerd zoeken

Offerte aanvragen?

Klik hier

Projectondersteuning

Onze projectondersteuning voor individuele wensen

Op het gebied van ondersteuning van opdrachtgevers en bewoners hebben wij van Van Bruchem een naam hoog te houden. Daarbij houden wij er rekening mee, dat opdrachtgevers in toenemende mate keuzevrijheid willen bieden aan bewoners. Daarnaast willen opdrachtgevers, en ook wij, kunnen inspelen op individuele wensen.

Van Bruchem biedt o.a. ondersteuning op het gebied van:

• advies in het voortraject
• proefdeuren / modelwoning
• bewonerskeuze
• projectopname ter plaatse
• inmeetservice
• afhangservice

Advies in het voortraject

Al in het voortraject denkt Van Bruchem met u mee over de vormgeving, toe te passen materialen, techniek, kleur, functionaliteit en garanties.

Proefdeuren

In onderling overleg is het mogelijk om voor aanvang van een project een proefdeur in een modelwoning te laten plaatsen. Wij zorgen er voor dat deze deuren versneld worden geproduceerd en gemonteerd.

Als bewoners kiezen voor model en kleur

Van Bruchem biedt speciale ondersteuning voor projecten waarin bewoners keuzevrijheid wordt geboden op het gebied van modellen en kleuren.

Technische projectopname bij uw renovatieproject

Bij projecten met meer dan tien deuren vindt er een technische projectopname op de woonlocatie plaats. Hierdoor kunnen veel technische en logistieke zaken al in een vroegtijdig stadium geïnventariseerd en besproken worden.

Inmeetservice

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij er voor dat bestaande deuren en ramen exact ingemeten worden op de woonlocatie. In overleg met u maakt Van Bruchem ook afspraken met bewoners.

Afhangservice

Nadat de deuren zijn geproduceerd, maken wij voor de montage opnieuw een afspraak met de bewoners. Uiteraard brengen wij u op de hoogte van de planning. De deuren worden vakkundig gemonteerd door professionele medewerkers.

Neem voor meer informatie contact met ons op.