Van Bruchem

Al meer dan 100 jaar uw partner in renovatie!

Vind een deur

Geavanceerd zoeken

Offerte aanvragen?

Klik hier

Duurzaam

Van Bruchem staat voor duurzaam
Van Bruchem streeft ernaar het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Voortdurend zijn wij op zoek naar methoden waarmee wij nog milieuvriendelijker kunnen produceren. Maar ook streven wij ernaar om de duurzaamheid van deuren en ramen te verhogen. Van Bruchem levert duurzame deuren en ramen en houdt in het gehele productieproces rekening met onze natuur en milieu.

Duurzaam in de praktijk
De duurzaamheid van onze deuren en ramen verhogen wij onder andere door middel van onze afwerking. De verfsoorten die wij gebruiken, voldoen in alle opzichten aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor gaan Van Bruchem deuren en ramen langer mee en heeft het hout minder onderhoud nodig. Zowel onze klanten als het milieu hebben hier voordeel bij.
Daarnaast recyclen wij restafval en hout zoveel mogelijk op milieuvriendelijke wijze. Ten slotte zijn onze producten onafhankelijk gecertificeerd volgens de regels van het FSC®.

Overige factoren die een rol spelen
Naast het materiaal en de afwerking die wordt toegepast, hebben ook andere factoren invloed op de duurzaamheid van deuren en ramen. Zo speelt de kleur een rol en hebben ook de oriëntatie, hoogte en overstekken gevolgen voor de levensduur. 

•  Van Bruchem is lid van FSC®
•  Van Bruchem hergebruikt hout, we doen aan recycling
•  Certificering van GND en KOMO