Van Bruchem

Al meer dan 100 jaar uw partner in renovatie!

Vind een deur

Geavanceerd zoeken

Offerte aanvragen?

Klik hier

FSC

Van Bruchem en FSC®

De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door allerlei grote milieu- en ontwikkelorganisaties.En daarin is FSC uniek!

Alleen hout uit een verantwoord bos

Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos, zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit kenmerk daadwerkelijk uit een verantwoord bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeel een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, kan een product als FSC worden verkocht en mag het FSC-logo er op geplaatst worden. De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders.

Van Bruchem is gecertificeerd voor Chain of Custody (Certificaatnummer SGSCH-COC-000062) en levert vanuit een volledig gecertificeerd doorvoerkanaal.

Wilt u het certificaat downloaden voer dan ons certificaat nummer Certificaatnummer SGSCH-COC-000062  in op de website van FSC  info.fsc.org