Van Bruchem

Al meer dan 100 jaar uw partner in renovatie!

Vind een deur

Geavanceerd zoeken

Offerte aanvragen?

Klik hier

GND en KOMO

Van Bruchem en certificering

Van Bruchem wil de beste deuren en ramen leveren aan onze opdrachtgevers. Om onze kwaliteit voor u te waarborgen, is Van Bruchem aangesloten bij de stichting ‘Garantiefonds Nederlandse Deuren’ (GND). Het GND geeft zes jaar garantie op houten buitendeuren. Meer weten over GND? Download de brochure 'Wat is GND?'.

Waar staat het GND voor

Het GND stelt voorwaarden. Deze voorwaarden hebben vooral betrekking op hoe wordt omgegaan met de deuren tijdens de bouwperiode en in het latere onderhoud. U kunt met recht een beroep doen op GND-garantie bij schades zoals: houtaantasting, constructieve gebreken, te grote kromming of scheluwte. Bij vlakke samengestelde deuren kunt u een beroep doen bij een te zware doortekening van de ondergrond. Meer informatie over hoe één en ander in zijn werk gaat, vindt u in het GND garantiereglement, dat u hier kunt downloaden.

Onze deuren zijn KOMO gecertificeerd

Een KOMO gecertificeerde deur geeft direct de zekerheid dat de deur voldoet aan de prestatie-eisen volgens de geldende BRL0803 en de hedendaagse kwaliteitseisen.

De deuren van Van Bruchem zijn voorzien van een KOMO keurmerk. Dit keurmerk is vastgelegd in het KOMO procescertificaat en het KOMO attest met productcertificaat. Het KOMO certificaat biedt u de zekerheid dat de deuren conform de juiste voorschriften geproduceerd zijn. Van Bruchem wordt op de naleving van de regels periodiek gecontroleerd.

Wilt u een kopie van ons KOMO certificaat ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.