Van Bruchem

Al meer dan 100 jaar uw partner in renovatie!

Vind een deur

Geavanceerd zoeken

Offerte aanvragen?

Klik hier

Van Bruchem

 

Van Bruchem maakt ruim 100 jaar deuren en ramen

Van Bruchem produceert al meer dan 100 jaar deuren en ramen. Wij hebben dankzij deze jarenlange ervaring veel geleerd over innovatie, techniek, milieu en de wensen van onze opdrachtgevers. En met die ervaring en expertise doen wij ons voordeel. We noemen ons met recht een totaalaanbieder in deuren en ramen, hang- en sluitwerk, bestemd voor de renovatiemarkt. Van Bruchem biedt voor ieder (renovatie) project, iedere woning, alle stijlen, maar ook voor ieder budget, maatwerk in deuren en ramen. Een Van Bruchem deur herkent u aan onze handtekening, het stempel voor garantie van kwaliteit. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Van Bruchem uw partner in renovatie

Van Bruchem is bij een groot aantal renovatieprojecten betrokken voor het plaatsen van deuren en ramen. Wij werken in opdracht van onder andere woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, aannemersbedrijven, schildersbedrijven, maar ook voor timmerfabrieken. Zowel het belang van onze opdrachtgevers als het belang van de bewoners verliezen wij niet uit het oog. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, hebben wij een speciale afdeling binnen ons bedrijf. Deze afdeling staat u als opdrachtgever en uw bewoners te woord en begeleidt u gedurende het renovatietraject. Van Bruchem zorgt ervoor dat uw renovatieproject soepel verloopt.

 

 

Van Bruchem ondersteunt naar behoefte

Met een uitgebreide dienstverlening, die op de behoefte van onze klanten is afgestemd, neemt Van Bruchem u alle zorg uit handen. Onze projectondersteuning en service garanderen een goede begeleiding en een hoogwaardig eindresultaat.

Kwaliteit en certificering

Bij Van Bruchem is kwaliteit eveneens bedrijfscultuur. Onze deuren worden geproduceerd volgens de BRL0803. Verder worden zij afgeleverd met een KOMO-attest met productcertificaat, evenals een garantie van de ‘Stichting Garantie Deuren’ (GND). Onze ramen vallen onder de garantie van de 'Stichting Garantie Timmerwerk' (SGT). Van begin tot einde van het productieproces doen wij er alles aan om het milieu zo veel mogelijk te sparen.

Door Van Bruchem gesigneerd

Wij zijn trots op ons assortiment kwaliteitsdeuren en ramen. Dit laten wij zien door onze stempel. Iedere Van Bruchem deur of raam is voorzien van onze 'handtekening'. Zo herkent u ons en onze handtekening is uw garantie. U ziet meteen dat u een degelijk en authentiek Van Bruchem deur of raam heeft.

Van Bruchem is hofleverancier

Van Bruchem draagt met trots het predikaat ‘Bij Koninklijke beschikking hofleverancier’. Een waarborg voor kwaliteit en service.